Samenwerking DCB Energy

Onlangs heeft Business Centre Treeport de nieuwe tankplaatstop het Belgische deel van het BCT- terrein, beter bekend als BCT Energy B.V., aan DCB Energy BV overgedragen. Hiermee heeft Business Centre Treeport de expertise binnengehaald om dit deel van de revitalisering c.q. ontwikkeling van het BCT optimaal te kunnen realiseren.

DCB Energy BV en Business Centre Treeport zullen vanaf nu nauw gezamenlijk optrekken om de ontwikkeling tot een succes te maken en deze van meerwaarde te laten zijn voor het gehele BCT. Uiteraard zijn we bereid hierover eventuele vragen te beantwoorden. Inhoudelijke zaken met betrekking tot de voornoemde tanklocatie zullen vanaf heden evenwel via DCB Energy BV lopen. DCB Energy BV is gevestigd aan de Maaswijkweg 3, te (3203 LG) Spijkenisse en is telefonisch te bereiken via het nummer +31 181 692 111.

Share on LinkedIn

Centrale ligging

Groene omgeving

Passend aanbod

Ruimte voor groei