Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

BCT Treehub BV

24 februari 2022
BCT Treehub BV

Ter hoogte van windmolen E5 kreeg het eerste gebouw op het BCT inmiddels zijn definitieve vorm; DC Hazeldonk. Dit betreft het gebouw waarin ook BCT Treehub BV en de Cold Store zijn gevestigd. In februari zullen de eerste boomkwekerijproducten worden opgeslagen in de BCT Treehub Cold Store BV. Het nieuwe koelhuis is voorzien van de allernieuwste en milieuvriendelijke CO2-centrale. Dankzij digitalisering zal ook het magazijnbeheer optimaal zijn.

De koelruimten zijn net op tijd klaar voor het hoogseizoen in de boomkwekerij. Hier worden bomen en planten van januari tot mei opgeslagen die al gerooid zijn, maar nog niet meteen naar afnemers in binnen- en buitenland worden vervoerd, of die nog verder worden uitgepot op de eigen kwekerij. Door de producten bij constante lage temperatuur en optimale luchtvochtigheid in rust te houden, blijft de kwaliteit van het veld tot aan de afzet behouden.
 
Het koelen op zich gebeurt met een CO2-installatie. CO2 is milieuvriendelijk en het meest duurzame koelmiddel wat er is. De pompcentrale is energiezuinig en de elektriciteit zal worden geleverd door de zonnepanelen en windmolens. Alle koelcellen zijn voorzien van de modernste meet- en regeltechniek.
 
Klik op de afbeelding hieronder om in 1 minuut de opbouw te bekijken:

 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring