Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Eerste zichtbare bouwactiviteiten

2 juli 2020
Eerste zichtbare bouwactiviteiten


De plaatsing van de Power Tower is één van de eerste zichtbare bouwactiviteiten op het terrein van het BCT. De reclamemast wordt zichtbaar vanaf de snelweg. 
 
25 meter hoog, met 2 schermen van maar liefst 100 vierkante meter. Deze LED-schermen vertonen informatieblokken van 30 seconden, die steeds 2 weken draaien. Elk beeld blijft 6 seconden staan.
 
Het Business Centre Treeport is een project waarbij gefaseerd ongeveer 62 hectare boomteeltbusiness wordt ontwikkeld op de grens van Nederland en België. De gebiedsontwikkeling (NL) en de revitalisering van de transportzone (BE) zullen worden gefocust op grondgebied binnen de gemeente Zundert (NL) en de stad Hoogstraten (BE). Het bedrijventerrein heeft een thematisch filter en is volledig gericht op de boomteeltsector. Elk bedrijf dat een bijdrage levert aan die sector is van harte welkom op dit terrein langs de A19-E19, en nu vanaf eind 2020 ook voor het tonen van reclame en informatie!
 
 
© 2022 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring