Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

GTL Zundert B.V. nieuwe huurder op de Treehub

9 september 2023
GTL Zundert B.V. nieuwe huurder op de Treehub
Afgelopen week tekende Johan Gommers van GTL Zundert B.V. de huurovereenkomst met Chantal van Kuyck van BCT Treehub B.V. Vanaf 1 oktober zal GTL Zundert B.V. intrek nemen in de gehuurde bezoek- en opslagruimtes.  
 

GTL is een transportbedrijf dat voor 35% werkzaam is in de bloemen en planten en voor 25% in de boomkwekerij. Daarnaast is er nog een groot aandeel in vervoer van groente en fruit en aan de boomteeltgelieerde machines.
 
Landen als Frankrijk, Italië en heel de Benelux worden wekelijks aangedaan, maar ook andere landen zijn GTL - inmiddels al ruim een decennium actief in de branche - niet vreemd. Belevering vindt bijvoorbeeld ook plaats in Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf heeft 7 wagens in eigendom en er worden er 2 doorlopend ingehuurd. Aan allemaal kunnen de koeltrailers en tautliners gekoppeld worden.
  
GTL is een bedrijf dat in korte tijd gegroeid is tot een begrip in de sector en waarvan de vestiging niet alleen aansluit bij de filosofie van het Business Centre Treeport, maar zeker ook bij de Treehubwerking en last but not least de aan- en afvoer naar het koelhuis. Dat was ook de reden dat Johan in eerste instantie gedockt werd aan de Treehub en de interesse gewekt werd. 
 
GTL sloot zich ook aan bij Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A en zal als ervaringsdeskundige een bijdrage gaan leveren aan een onderzoek dat via Rootz, het kenniscentrum op Business Centre Treeport, wordt opgestart. We kijken alvast uit naar de verhuizing en de mooie cross-overs en samenwerkingen die verder gaan ontstaan.
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring