Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Plaatsing Power Tower markeert terrein BCT

17 mei 2019
Plaatsing Power Tower markeert terrein BCT
Op 13 mei hebben Gaston Hessel van Power Tower Treeport BV en Chantal van Kuyck van Treeport BCT Partners BV een overeenkomst getekend voor de plaatsing van een reclamemast op het terrein van Business Centre Treeport. Het gaat om een zogeheten Power Tower, van 25 meter hoog, met 2 schermen van maar liefst 100 vierkante meter. Deze Power Tower vertoont blokken van 30 seconden, die 2 weken draaien. Elk beeld blijft 6 seconden staan.

De plaatsing van de Power Tower zal een van de eerste zichtbare bouwactiviteiten op het terrein van BCT gaan worden, nu het bestemmingsplan een maand geleden onherroepelijk is verklaard. De reclamemast is zichtbaar vanaf de snelweg. De vergunningsprocedure loopt inmiddels en naar verwachting zal in september met de plaatsing kunnen worden gestart.

Namens Power Tower Treeport BV nam de heer Hessel als cadeau ter verwelkoming op het BCT, ook een cheque in ontvangst voor drie Zundertgerelateerde bomen. Deze bomen zullen geleverd worden, zodra ze ook geplaatst kunnen worden en sluiten mooi aan bij de kracht van de regio van dit unieke bedrijventerrein met een groenfilter.

Het Business Centre Treeport is een project waarbij gefaseerd ongeveer 62 hectare boomteeltbusiness wordt ontwikkeld op de grens van Nederland en België. De gebiedsontwikkeling (NL) en de revitalisering van de transportzone (BE) zullen worden gefocust op grondgebied binnen de gemeente Zundert (NL) en de stad Hoogstraten (BE). Het bedrijventerrein heeft een thematisch filter en is volledig gericht op de boomteeltsector. Elk bedrijf dat een bijdrage levert aan die sector is van harte welkom op dit terrein langs de A19-E19, en nu vanaf eind 2019 ook voor het tonen van reclame en informatie!
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring