Contactpersonen

Waarom kiest u voor Bedrijventerrein BCT?

    Hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein.
    Centrale ligging en logistiek knooppunt.
    Synergie & Symbiose, Het bedrijventerrein waar bedrijven zitten die een win-win situaties kunnen creëren door samenwerking.
    Groen in alle opzichten.
contact opnemen

Rootz: hét kennis- en innovatiecentrum voor en van de boomkwekerij

27 september 2023
Rootz: hét kennis- en innovatiecentrum voor en van de boomkwekerij
ROOTZ 
Ruimte voor Onderzoek en Ontmoeting met Treeport Zundert


Dit jaar vindt vakbeurs GrootGroenPlus voor het eerst plaats op Business Centre Treeport (BCT). Daarbij is Rootz opgenomen in de externe persreis. Daarin zien we meteen een mooie gelegenheid om de aftrap voor de bouw van Rootz te geven. Tijdens de externe persreis zal Rootz haar ambities en plannen presenteren op het gebied van innovatie en kennisdeling vanuit en voor de boomkwekerij.

Rootz start letterlijk vanaf nu met de bouw. Programma’s worden geschreven en projecten zijn al gestart. Samen met partners, bedrijven en kennisinstellingen ontwikkelt Rootz een innovatieprogramma voor directe toepasbaarheid, maar neemt ook het initiatief voor meer toekomstgerichte mogelijkheden.
In 45 minuten nemen we de aanwezigen mee in het ontstaan en de vraag vanuit de coöperatieve vereniging Treeport, de algemene opzet, deelgebieden en doelstellingen van het Business Centre maar vooral naar wat Rootz is en gaat worden. 

Tijdens de presentatie zal vanuit de context geschetst worden welke ideeën er leven en welke concrete stappen al gezet zijn. We geven een toelichting op de bouwmaterialen en ook zullen stakeholders u informeren over hun betrokkenheid en hun expertise. Dit alles om Rootz nu al het kloppende groene hart van onze mooie sector te laten vormen.

Wij nodigen u graag uit voor deze speciale presentatie op het bouwplot. Ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan is er vanaf 16.00 uur in het centrale restaurant van vakbeurs GrootGroenPlus. 
Datum             : 5 oktober 2023
Tijd                  : 15.00 uur
Plaats              : Bouwplaats Rootz
Parkeren         : Bij vakbeurs GrootGroenPlus

Scan de QR-Code om de route te berekenen:

 
Mochten er voor- of achteraf vragen zijn over Rootz, dan kunt u contact opnemen met Peter Berben. 
GSM-nummer : +31 6 51788158
E-mail               : Peter@Treeport.eu
 
 
 
© 2024 - Bedrijventerrein Business Centre Treeport - Sitemap - Disclaimer - Privacy Verklaring